Om oss

Om oss

Firmaet Murmester Jan R Hansen er et murmesterfirma som ble etablert på slutten av 60-tallet av Jan R Hansen, og senere omgjort til aksjeselskap i 1999 med påfølgende endring av firmanavn til Murmester Jan R Hansen & sønn AS.

Bedriften drives av Morten Hansen, som innehar både fagbrev og murmestersertifikat. Dette sikrer deg som kunde et profesjonelt resultat. Murmester Hansen ønsker å tilby deg kvalitet og kundeservice.

Bedriften er også medlem i den landsdekkende murhuskjeden Handverksmur AS, hus i mur. Bedriften kan vise til en sunn og trygg økonomi, med Norges høyeste kredittverdighet (AAA) – en trygghet overfor kunden.

Blant våre vanligste arbeidsoppgaver er pussing, forblending, murhus, flislegging, våtromsrehabilitering, og grunnmurer. Murmester Jan R Hansen & sønn AS utfører primært oppdrag i Østfold og omegn.

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende noen av våre produkter eller tjenester? Send oss en melding via kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat!

Telefon:
916 84 068

E-post:
murmester.hansen@fredfiber.net

Send oss en melding